Kuukauden onnistuja: Leena

Leena kavensi 3 cm vyötäröltä, ja kuntoutti samalla kipuilevaa olkavarttaan Kiinteyttävä kotipilates -ohjelmalla!

“Uskomatonta, miten nopeasti kehoni reagoi säännöllisiin pilatesharjoituksiin!”

“Hei! Olen Leena, 46-vuotias kahden lapsen äiti ja suoritin kaksi viikkoa sitten loppuun teidän Kiinteyttävä kotipilates -ohjelman. Tavoitteenani oli parantaa kehon hallintaa ja saada kevyttä liikettä kipeään olkavarteeni. En olisi uskonut, että vain kolmessa kuukaudessa vyötäröni kapenisi 3 cm ja olkavarteni kipu vähenisi merkittävästi!

Olkavarteni oli kipuillut jo pitkään ja lääkäriltä sain ohjeeksi, että sen liikerataa tulisi parantaa kevyellä liikkeellä, kipuilujen rajoissa tietysti. Pilatestangon avulla tein liikkeitä, jotka olivat lempeitä nivelilleni mutta tehokkaita lihasten vahvistamisessa. Olkavarteni on toipunut yllättävän hyvin, ja samalla koko kehoni tuntuu vahvemmalta ja kiinteämmältä.

On uskomatonta, miten nopeasti kehoni reagoi säännöllisiin pilatesharjoituksiin. Vyötärö kapeni ja olo oli energisempi, mutta tärkeintä oli se, että olkavarteni kuntoutui. Suosittelen tätä ohjelmaa kaikille, jotka haluavat kiinteyttää kehoaan ja samalla parantaa kehonhallintaa turvallisesti.”

Onnistujan vinkki

Liike voi olla lääke

Leenan mukaan yksi tärkeä osa ohjelman menestystä oli sen kyky mukautua eri kuntotasoihin. Harjoitteet olivat tehokkaita, mutta niiden intensiteettiä pystyi säätämään omien tarpeiden mukaan. Tämä mahdollisti sen, että Leena pystyi tekemään liikkeet turvallisesti ja omaa tahtiinsa, kun hän kuntoutti olkavarttaan.

Kuuntelethan sinäkin aina kehoasi, jotta treenaaminen on turvallista! Jos sinulla on jokin vaiva tai kipuja, suosittelemme konsultoimaan ensin lääkäriä tai fysioterapeuttia. Kuitenkin, ohjelmamme ovat sovellettavissa eri tarpeisiin ja apua korvaaviin liikkeisiin saa asiakaspalvelustamme. Monien ohjelmiemme lempeät liikkeet sopivat kevennettyinä hyvin myös kuntoutujille!

Kiinteyttävä kotipilates on lempeä liikuntamuoto

Ohjelmassa harjoitellaan pilatestangon avulla kolme kertaa viikossa, ja sen tavoitteena on sekä kiinteyttää kehoa että parantaa liikkuvuutta.

  • 6 viikon treeniohjelma
  • Kolme 15–20 minuutin harjoitusta viikossa
  • Liikkeet tehdään mukana tulevan pilatestangon avulla
  • Sopii hyvin kaiken tasoisille liikkujille

Leena oli erittäin tyytyväinen saavuttamiinsa tuloksiin ja tykkäsi lempeästä pilateksesta. Sopisiko Kiinteyttävä kotipilates myös sinulle?

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kiinteydy kotona näillä ohjelmilla

Haluatko polttaa rasvaa tehokkaasti? Kokeile näitä ilmaisia 4-minuutin rasvanpolttotreenejä

Jos haluat polttaa rasvaa, kokeile tätä ilmaista harjoitusohjelmaa – 

Nämä 4 minuutin treenit polttavat tehokkaammin rasvaa kuin 30 minuutin juoksulenkit!

Kaiken lisäksi treenit aktivoivat jälkipolton, rasva palaa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen.

 

Lue lisää artikkeleita

Salli ilmoitukset Kyllä kiitos Ei kiitos