Kokemuksia kotonakuntoon.fi:stä

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kommentteja ja kokemuksia kotonakuntoon.fi:stä, sen harjoituksista, harjoitusohjelmista sekä harjoitusvälineistä

“Ostin nämä, vaikka olin alkuun skeptinen näiden tehokkuudesta. Loistavat harjoitteluun jos ei jaksa mennä salille tai maksaa salimaksuja. Olen käyttänyt näitä nyt muutaman viikon ja ne kyllä todella toimivat.
Olen käyttänyt niitä yhdessä muun kehonpainoharjoittelun kanssa. Nauhat ovat kestävät ja hyvänlaatuiset. Lisäosia en ole vielä kokeillut. Jos haluaa lisätä vastusta, voi vain laittaa useamman nauhan kiinni. Suosittelen!”
Jarna
52 vuotta
“Ostamani vastusnauhat ovat hyvänlaatuisia. Tykkään siitä, että voin yhdistellä nauhoja ja lisätä vastusta. Ostin nämä, jotta voisin tehdä harjoittelusta itselleni miellyttävämpää ja helpompaa.
Monena päivänä en ehdi salille kiireiden takia ja näillä on superhelppoa treenata kotona. Nauhojen lisäksi tulevat nilkkaremmit ja oviankkuri ovat hyvä lisä, sillä niiden avulla pystyy treenaaman kehoa monipuolisesti. Suosittelen tätä kaikille! Nauhat saapuivat myös päivää odotettua aikaisemmin.”
Tarja
42 vuotta

"Paras hankinta mitä olen tehnyt vuosiin...."

 

“Ajatus kuntosalille matkustamisesta (kun se vie aikaa) ja muiden edessä huhkimisesta tuntui vastenmieliseltä, joten hankin itselleni vastuskuntosalin kotiin.

Olin skeptinen vastuskuntosalin tehosta verrattuna tavalliseen kuntosalitreeniin, mutta luettuani tutkimuksia, selvisi, että sen avulla pääsee ihan samanlaisiin ja joiltain osin parempiinkin tuloksiin

Paras hankinta mitä olen tehnyt vuosiin, hintalaatusuhteeltaan aivan ylivertainen tuote. Ja kulkee tarvittaessa aina mukana!”

Markus
30 vuotta

“Säännöllisenä kuntosaliharrastajana en kovinkaan paljoa odottanut näiltä nauhoilta. En uskonut, että niillä saisi aikaan kunnon treeniä. Olin kuitenkin väärässä.

Kun keskittyy liikkeisiin ja tekee maltilla niin tuntuu saavan ihan vastaavan, jopa jollain tavoilla levytankoa rasittavamman vastuksen. Tämä on sopinut omaan käyttöön erinomaisesti korona-aikana, kun ei ole päässyt aina salille käymään.”

Timo, 35 vuotta

”En olisi uskonut, että nämä ”Liukurit” tekevät treenistä niin tehokasta. Olin jo vähän kyllästynyt lankkuihin, joten tuote tuli tarpeeseen”

Raisa
28 vuotta

”Onhan tuota tullut tehtyä vatsoja aikaisemminkin, mutta näemmä istumaannousut eivät treenaa vatsaa riittävän monipuolisesti"

 

Vaikka istumaannousuja menee helposti se 50, niin jotkut näiden kiekkojen avulla tehdyt liikeradat olivat sellaisia, että ne rasittivat vatsaa aivan uusilla tavoilla ja suoritus meinasi loppua välittömästi 😀

joten kiitos siitä, että tuote ja treeniohjelma paljastivat täysin uusia heikkouksia keskivartalossani

Jari
38 vuotta

“Kummasti tuo selkä suoristuu, kun treenaa vatsaa oikein”

Ryhdikkäämpi keho näyttää johtavan ryhdikkäämpään mielialaan. Viiden viikon jälkeen alkoi selkästi huomata, että jotenkin sitä on määrätietoisempi ote asioihin kun kulkee selkä suorassa pitkin päivää

Jupe
29 vuotta

Haluatko kuulla uusista tuotteista, tarjouksista ja treenivinkeistä?

©2020 All Rights Reserved – Nordic Flow Movement Oy / Kotonakuntoon.fi