Kiitos tilauksesta! Malta vielä hetki: Tiesitkö, että CoreBurnerneiden avulla treenaat myös pakarat tehokkaasti - Tässä sinulle vielä pikatarjous pakaratreeniohjelmasta

Mikäli haluat timmin keskivartalon lisäksi itsellesi muodokkaat, vahvat ja toimintakykyiset pakarat, nappaa tästä treeniohjelma 60% alennuksella

100 % tulostakuu, saat ohjelman käyttöösi heti

Kyllä, haluan itselleni myös pakaratreeniohjelman hintaan 19,90€ (normaalisti 49,90€)

Ei kiitos, haluan tilata vain CoreBurnerit, keskivartalotreeniohjelman ja ravinto-ohjeet.

CoreBurnereiden avulla pakaroiden treenaaminen

"Hyvin saa tuntumaa pakaroihin, kun polkee menemään"

En nyt hirveästi omien pakaroiden ulkonäöstä ole kiinnostunut, mutta se mikä minua kiinnosti on se, että sais nuo möhkäleet pelaamaan esimerkiksi kyykätessä kuntosalilla

Kun on jumpannut näillä levyillä menemään niin on ne alkaneet tekemään töitä sitten muuallaki, joten kiitos siitä.

Ilkka
42 vuotta

Kyllä! Haluan Tilata 6 viikkoa kestävän Pakaratreeniohjelman (voin tehdä sen CoreBurnereiden avulla)

"Aloin jo neljännen viikon kohdalla huomaamaan kuinka paljon kiinteämmiltä pakarat tuntuivat"

Aluksi oli hankala saada tuntumaan monet liikkeistä pakaroissa, mutta kun jaksoi keskittyä treenaamiseen niin johan alkoi löytyä.

Sen avulla huomasin kuinka monesti töitä tulee tehtyä kaikilla muilla lihaksilla paitsi pakaroilla. Tämä on antanut muualle treenaamiseen ihan uudenlaisen otteen.

Sanna37 vuotta

Raisa
42 vuotta

Millaisia tuloksia voin odottaa 6 viikon pakaratreeniohjelman jälkeen?

Se kuinka näyttävät tulokset ovat, riippuu tietysti lähtötilanteestasi. 

Tärkeintä on se, että pakarat tekisivät töitä silloin kuin niiden pitää, sillä se vaikuttaa kaikista eniten hyvinvointiisi. Varsinkin kun ikää alkaa kertyä heikot pakarat vaikuttavat heikentävästi moneen asiaan.

Se, että ovatko pakarat juuri optimaalisen pyöreät (mitä se kenellekin tarkoittaa) riippuu paljon genetiikasta ja ruokavaliosta (joka toki tulee kuntoon, kun noudatat ravinto-ohjelmaamme)

Kannattaa tehdä 6 viikkoa treeniohjelmaamme ja testata millaiset vaikutukset sillä ovat sinulle. Jos otat ennen-jälkeen kuvat ja liität mukaan tarinasi ja lähetät sen meille, saat meiltä yllätyspalkinnon.

Kyllä! Haluan Tilata 6 viikkoa kestävän Pakaratreeniohjelman (voin tehdä sen CoreBurnereiden avulla)

100% Tulostakuu

Mikäli teet 6 viikon treeniohjelman ja et olet tyytyväinen saamiisi tuloksiin, saat rahasi takaisin täysimääräisenä. Lähetä meille vain sähköpostia osoitteeseen 


3 x 15 minuuttia viikossa riittää tehokkaaseen treeniin!

Kun teet pakaratreenin keskittyen ja sopivalla intensiteetillä, aikaa menee vähän. Pakaroita ei tarvitse treenata joka päivä, kun tekee liikkeitä mitkä rasittavat riittävästi. Jos treenaat pakarat ja keskivartalon CoreBurnereiden avulla, aikaa ei mene viikossa kuin tunti ja viisitoista minuuttia yhteensä. VIIKOSSA!

Kyllä! Haluan Tilata 6 viikkoa kestävän Pakaratreeniohjelman (voin tehdä sen CoreBurnereiden avulla)

©2020 All Rights Reserved – Nordic Flow Movement Oy / Kotonakuntoon.fi