CoreBurner – Treenivälineiden ja ohjelman avulla avulla treenaat vatsaa monipuolisemmin, hauskemmin ja tehokkaammin kuin pelkillä istumanousuilla.

Tilatessasi saat mukaan 6 viikon treenihaasteen ja ravinto-ohjelman. Voit maksaa koko paketin liikuntaeduilla.

Terve, timmi ja voimakas keskivartalo saadaan treenamalla tehokkaasti liikkeillä, jotka aktivoivat monipuolisesti syviä ja pinnallisia vatsalihaksia. 30 minuuttia viikossa riittää!

Liikkeitä voi tehdä pelkällä kehonpainolla, mutta Coreburnereiden avulla monipuolistat treeniäsi tehokkaalla ja hauskalla tavalla.

Ethän halua pelkästään tiukkaa sixpäckkiä vaan myös toimivan ja vahvan keskivartalon, joka auttaa pitämään liikkuvuutesi ja terveytesi kunnossa (esimerkiksi nostaessa raskaita esineitä tai käyttäessäsi kehoa muualla)

100 % tulostakuu, 6 viikon treeniohjelma, treenivälineet ja ruokavalio saapuvat sinulle kotiisi postiluukusta. Paras muutostarina voittaa 500€

Lue eteenpäin ja kerron sinulle, miksi Coreburner on hauskin ja tehokkain ratkaisu keskivartalon vahvistamiseen kotonasi

Coreburnereiden avulla treenaaminen

”Onhan tuota tullut tehtyä vatsoja aikaisemminkin, mutta näemmä istumaannousut eivät treenaa vatsaa riittävän monipuolisesti"

 

Vaikka istumaannousuja menee helposti se 50, niin jotkut näiden kiekkojen avulla tehdyt liikeradat olivat sellaisia, että ne rasittivat vatsaa aivan uusilla tavoilla ja suoritus meinasi loppua välittömästi 😀

joten kiitos siitä, että tuote ja treeniohjelma paljastivat täysin uusia heikkouksia keskivartalossani

Jari
38 vuotta

Kyllä! Haluan Tilata Coreburnerit, treeni- ja ravinto-ohjelman kotiini

Millaisia tuloksia voin odottaa 6 viikon treeniohjelman jälkeen?

Se kuinka näyttävät tulokset ovat, riippuu tietysti lähtötilanteestasi. Keskivartalosi vahvistuu varmuudella, mutta se, että lihakset alkavat erottua kunnolla voi viedä aikaa pidempään. 

Pelkkä vatsan treenaaminen ei johda sixpackkiin! Sen näkyville saaminen tapahtuu keittiössä

Rasvaprosentin pudottaminen on hitaampi projekti kuin keskivartalon vahvistaminen, mutta jos noudatat antamaamme ravinto-ohjelmaa jossain vaiheessa lihaserottuvuus alkaa näkyä.

Se mikä on varmaa on se, että keskivartalosi on vahvempi, se tukee ryhtiäsi paremmin. Olosi on parempi ja sinulla on pienempi todennäköisyys rikkoa itseäsi esimerkiksi nostaessa jotain raskaampaa.

Tämän lisäksi monet muut liikuntasuoritukset ovat saaneet uutta pontta, kun vahva keskivartalo siirtää voimaa läpi koko kehon tehokkaammin. 

Lähetä meille paras muutostarinasi ja voita 500€

Mikäli haluat osallistua muutostarina-haasteeseen. Ota kuva keskivartalostasi sivusta ja edestä (ilman paitaa) ennen kuin aloitat treenihaasteen. Sitten ota uudet kuvat 6 viikon jälkeen.

Jos päätät jännittää keskivartaloa ensimmäisissä kuvissa niin tee niin myös seuraavissa. Ettei kuviin tule liioiltetua eroa

Pidä myös kuvauspaikka, valaistus ja kameran etäisyys samana.

Palkitsemme parhaan muutostarinan joka kevät ja syksy 500€:n rahasummalla. Liittämällä mukaan omat kommenttisi tai tarinasi siitä millaista treenaaminen on ollut, lisäät todennäköisyyksiä voittaa.

Julkaisemme voittajien kuvia sivuillamme. 

Osallistua voit lähettämällä kuvat osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi

Kyllä! Haluan Tilata Coreburnerit, treeni- ja ravinto-ohjelman kotiini

Coreburnerien + treeni- ja ravinto-ohjelman avulla saavutat sellaisen vatsan mistä olet aina haaveillut

Treenaa missä vain... kotona, puistossa tai vaikka hotellihuonessa... ilman suurta määrää välineitä.

Sen sijaan, että hankkisit kotiisi kalliit ja tilaa vievän vatsalihaspenkin tai tekisit pelkkiä istumaanousuja kovalla lattialla, CoreBurnereiden avulla treenaat koko keskivartalon tehokkaasti ja hauskalla tavalla

6 viikon treeniohjelmalla treenaat syviä ja pinnallisia vatsalihaksia, joka johtaa näyttävään, tiukkaan ja  toimivaan keskivartaloon

Ravinto-ohjelman avulla syöt päivittäiset ruokailut niin, että se tukee rasvanpolttoa. Treenaamalla 15 minuuttia 2 kertaa viikossa kuuden viikon ajan, vahvistat keskivartaloasi ennennäkemättömällä tavalla

Kyllä! Haluan Tilata Coreburnerit, treeni- ja ravinto-ohjelman kotiini

”En olisi uskonut, että nämä ”Liukurit” tekevät treenistä niin tehokasta. Olin jo vähän kyllästyt lankkuihin, joten tuote tuli tarpeeseen”

Raisa
28 vuotta

100% Tulostakuu

Mikäli teet 6 viikon treeniohjelman ja et olet tyytyväinen saamiisi tuloksiin, saat rahasi takaisin täysimääräisenä. Lähetä meille vain sähköpostia osoitteeseen 


2 x 15 minuuttia viikossa riittää tehokkaaseen treeniin!

Kun teet keskivartalotreenin keskittyen ja sopivalla intensiteetillä, aikaa menee vähän. Vatsaa ei tarvitse treenata joka päivä, kun tekee liikkeitä mitkä rasittavat riittävästi. Ja jokaiselta löytyy kaksi vartin pätkää viikossa oman keskivartalon kunnon edistämiseen

Yksi väline 25 - tehokasta vatsaliikettä

Laaja ja muuttuva liikerata takaa, että vatsalihakset saavat harjoitusta jokaisesta eri kulmasta

Moni ajattelee, että vatsalihakset ovat vain edessä oleva “six-pack”, mutta todellisuudessa vatsalihaksia on useita.

Siksi on tärkeää treenata vatsaa useammalla eri tavalla, jotta kaikki vatsalihakset aktivoituvat ja lihaskorsetti saadaan toimimaan täysin. 

Ei ole kiva, että isot vatsalihakset pömpöttävät löysästi, koska silloin treenattu vatsa näyttää enemmän treenatulta pömpöltä.

Treeniohjelmamme on rakennettu ajatellen sitä, että vatsalihasten pitää toimia myös liikkeessä. Vahvasta vatsasta ei ole hyötyä, jos se ei aktivoidu oikeissa paikoissa ja lihakset eivät tee töitä arjessa tai muiden liikuntasuoritusten aikana.

Ei riitä, että vatsalihakset aktivoituvat kun tehdään istumanousuja. Vatsan pitää aktivoitua oikein tehdessä nostoja, kyykkyjä, juostessa, potkiessa. Lyödessä jne. Ja ainoa tapa millä tämä saadaan toimimaan on opetella aktivoimaan vatsalihaksia yhdessä ja oikein muiden lihasryhmien kanssa.

“Noudatettuani ravinto-ohjelmaa tehdyn työn tulokset näkyvät myös muille!

”Vatsa oli itselläni jo aika vahvassa kunnossa, mutta noudatettuani ravinto-ohjelmaa parin kuukauden ajan myös lihakset alkoivat eroa ja nyt tehdyt työn tulokset näkyvät myös muille”

Riku
32 vuotta

Tykkään siitä, ettei yksikään treeni ole samanlainen!

Nämä burnerit antoivat keskivartalon treenaamisen ihan uudenlaista mielenkiintoa. Lankut, istumaannousut ja rutistukset kävivät vuosien mittaan todella tylsiksi.

Iiris
28 vuotta

Mitä Coreburner-paketti pitää sisällään?

Pakettiin kuuluu

“Kummasti tuo selkä suoristuu, kun treenaa vatsaa oikein”

Ryhdikkäämpi keho näyttää johtavan ryhdikkäämpään mielialaan. Viiden viikon jälkeen alkoi selkästi huomata, että jotenkin sitä on määrätietoisempi ote asioihin kun kulkee selkä suorassa pitkin päivää

Jupe
29 vuotta

Millainen 6 viikon treeniohjelma on ja miten saan sen käyttööni?

Oheiselta videolta näet, miten treeniohjelma toimitetaan sinulle tilauksen jälkeen ja kuinka yksinkertaista kaikki on. 

Videolla käytävä esimerkki koskee eri ohjelmaa, mutta saat CoreBurnerin ohjelman täysin samalla tavalla.

“Melkoinen polte on tuolla keskivartalossa jos tekee pitkää sarjaa”

Tein huvikseni vähän pidemmän treenin ja tuntui kuin vatsalihakset olisivat tulessa. Seuraava aamuna huomasi treenanneensa keskivartaloa 😀

Robert
25 vuotta

Muista nämä asiat kun treenaat vatsaa

Harjoittele fiksusti

Nykyaikana liikunnassa on valloillaan ajatus: Mitä enemmän, sitä parempi. 

Siinä on vaaransa, koska alkuinnostuksessa treenaataan erittäin kovaa ja näin väsytetään sekä keho, että mieli. 

Kropalle pitää antaa aikaa tottua uudenlaisiin ärsykkeisiin. Yliharjoittelu kasvattaa myös loukkaantumisen riskiä. 

Treenaa mieluummin ilman kiirettä ja rauhassa. Aloita kevyemmin (esim. polvet maassa ja pienellä määrällä toistoja) ja nosta vaikeustasoa, kun lihaksesi alkavat tottua treeniin.

Älä kiirehdi

Muista, että kiirehtiminen ei johda haluttuun lopputulokseen. 

Kun treenaat, koeta tuntea työskentelevät lihakset ja keskity niihin. Tunne kuinka lihakset supistuvat ja tekevät töitä. 

Tämä auttaa luomaan uusia hermopolkuja kehossasi, joka vahvistaa ja parantaa kehonhallintaasi sekä tehostaa harjoittelua. 

Näin saat harjoittelustasi irti maksimaalisen lopputuloksen. Eli parempi tehdä hitaasti ja keskittyen. Olla läsnä oman treeninsä kanssa.

Keskity liikkeen puhtauteen

Ei määrää, vaan laatua! Pidä yllä hyvä suoritusasento ja tee liikkeet rauhassa alusta loppuun. 

Älä riuhdo ja yritä saada maksimaalista määrää toistoja. Laatu on tärkeämpää kuin määrä. 

Askel kerrallaan. Kun kehityt ja voimatasosi kasvavat, lisää harjoitteisiin lisää haastavuutta.

Vinkkejä CoreBurnereiden käyttöön

6 viikon - 100% tulostakuu

Jos et ole kuuden viikon jälkeen tyytyväinen treeniohjelmalla saamiisi tuloksiin, voit postittaa tuotteet meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi.

Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Usein kysytyt kysymykset

Sopii. Se tukee erinomaisesti kuntosalitreeniä ja 15 minuutin treenit sopivat hyvin oman treenirutiinin lisäksi

Kyllä voit. Liikkeissä kannatta keskittyä rauhallisuuteen.

Ei ole syytä miksei CoreBurner sopisi myös iäkkäämmille treenaajille

Kyllä voit. Maksaa voi ePassilla, Eezybreakilla, Edenredillä, Smartum saldolla tai liikuntaseteleillä. Paina vain oikeaa maksunappia kassalla ja saat tarkemmat ohjeet maksamiseen.

Ohjelma on pysyvästi sinun, eli voit käyttää sitä niin pitkään kuin haluat.

Ei. Liukurit liikkuvat lattialla kitkattomasti aiheuttamatta naarmuja lattiaan.

Mitä vielä odotat? Hyödynnä tämän viikon voimassa oleva erikoistarjous ja tilaa CoreBurner-treenivälineet, -ohjelma ja ravintosuunnitelma kotiisi

Kyllä! Haluan CoreBurner treenivälineet ja -ohjelman kotiini

©2020 All Rights Reserved – Nordic Flow Movement Oy / Kotonakuntoon.fi