tuntia
minuuttia
sekuntia

Rajattu tarjous

Kokeile 30 päivää – säästä 90 €!

Painonpudotus- ja liikuntaohjelma, jolla sinäkin onnistut

Uniikki ja uusi ActiveBurn-painonpudotusohjelma on tehty sinulle, joka haluat pudottaa painoa, mutta joka et tiedä, miten lähteä liikkeelle. Kahdeksan viikkoa kestävä ActiveBurn-ohjelma tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon aina yksilöllisestä ruokasuunnitelmasta ja ostoslistoista tehokkaisiin kotitreeneihin asti. Tilaamalla ohjelman saat kaikki tarvittavat treenivälineet mukaan täysin ilmaiseksi – et maksa edes toimituksesta.

Mikä on ActiveBurn-ohjelma?

Haluatko pudottaa painoa, mutta sinusta tuntuu, ettet tiedä mistä aloittaa? Eikö mikään aikaisempi kokeilu ole toiminut?

ActiveBurn-ohjelma on tarkkaan laadittu kokonaisvaltainen liikunta- ja ravitsemusohjelma, jonka avulla painonpudotus on juuri niin helppoa kuin sen pitäisikin olla. Dieetit ja kuntokuurit toisinaan epäonnistuvat juuri siksi, että ihmisen on vaikea arvioida itse sitä, kuinka paljon kaloreita polttaa treenin aikana tai mikä ruoka on aidosti terveellistä. Ohjelmamme antaa sinulle ruokaohjelman, ostoslistat ja reseptit, jotta voit ylläpitää terveellistä, monipuolista ruokavaliota. Samalla vastusnauhoilla toteutettavat lyhyet ja tehokkaat kotitreenit takaavat sen, että paino putoaa varmasti – lähtötasostasi riippumatta. 

ActiveBurn-ohjelma antaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut painonpudotukseen. Paketti sisältää yksilöllisen ravinto-ohjelman, vaihtelevat kotitreenit koko kahdeksalle viikolle sekä kaikki tarvitsemasi liikuntavälineet. Aloita kahdeksan viikkoa kestävä ActiveBurn-painonpudotusohjelma, joka aktivoi kehossasi jälkipolton ja auttaa polttamaan rasvaa myös levossa!

Naisten liikuntaohjelma, naiset liikkumassa
LYHYET, USEILLE SOPIVAT TREENIT

Sopii kaikille kehonkoostumuksille, sillä harjoitukset eivät rasita niveliä tai lihaksia. Jokaisen liikkeen pystyy tekemään kehonmuodosta riippumatta

PUDOTA PAINOA JA KEVENNÄ OLOA

HIIT-pohjainen liikuntaohjelma on painonpudottajalle tehokkaampi treenimuoto kuin kehonpainoharjoitukset tai kuntosalitreeni

Itsevarma nainen rannalla
POLTA RASVAA MYÖS LEVOSSA

Tuloksekkaampi kuin pelkkä dieetti tai muotiruokavalio, sillä metodi aktivoi jälkipolton, jolloin kehosi polttaa rasvaa aktiivisesti myös silloin, kun et liiku

NÄKYVIÄ TULOKSIA 8 VIIKOSSA

Tämä kokonaisvaltainen liikunta- ja ravitsemusohjelma on sopiva sinulle, joka haluat vähentää senttejä vyötäröltä ja pudottaa kiloja. Tarjoamme kaiken tarvittavan tiedon!

Mitä Active Burn -painonpudotusohjelma sisältää?

Mitä Active Burn -painonpudotusohjelma sisältää?

Miksi paino putoaa ActiveBurn-ohjelmalla?

Painonpudotus on lopulta yksinkertaista. Kyse on pelkästään siitä, missä suhteessa energiansaantisi ja -kulutuksesi ovat. Käytännössä voit siis pudottaa painoa syömällä pelkkiä herkkuja, kunhan pidät kalorisaantisi kulutuksesi alapuolella. Herkut eivät kuitenkaan pidä sinua kylläisenä pitkään eivätkä tee pitkässä juoksussa hyvää terveydellesi.

Painonpudotusyritykset usein epäonnistuvat juuri siksi, että ihmisten on vaikea arvioida ruoasta saatavia kaloreita. ActiveBurn-ohjelmassa kalorilaskenta ja monipuolisen ruokavalion suunnittelu on tehty puolestasi. Ohjelma ei siis sisällä ihmedieettejä eikä rajoittavia ruokavalioita, vaan tavallista, terveellistä arkiruokaa.

Painonpudotus yksinkertaisesti: energiansaannin ja kulutuksen suhde

Ohjelma sopii sinulle, jos...

Mitä jälkipoltto on?

Kehonpaino- tai kuntosalitreeniäkin parempi tapa pudottaa painoa

ActiveBurn-painonpudotusohjelma sai alkunsa, kun halusimme selvittää vastauksen seuraavaan kysymykseen: mikä on kehonpaino- tai kuntosalitreeniäkin tehokkaampi tapa pudottaa painoa? Pelkkä ruokavalio tai dieetti? No, joillekin se toimii, mutta ei kaikille. Ja onko se tosiaan tehokkain tai kestävin tapa?

Harvoin, sillä monesti dieetin kanssa käy niin, että nopeasti pudotetut kilot tulevat yhtä nopeasti takaisin ja joskus korkojen kera. Näin käy varsinkin silloin, jos dieetti on jotain erittäin äärimmäistä, kuten pelkkien keittojen syömistä tai tietyn ruoka-aineen kokonaisvaltaista välttelemistä.

ActiveBurn-ohjelmassa seurataan treeni- ja ruokaohjelmaa, jotka molemmat tukevat tärkeää rasvanpolton ja painonpudotukseen vaikuttavaa tekijää: jälkipolttoa.

Jälkipoltossa keho polttaa kaloreita myös lepotilassa eli silloin, kun et tee mitään. Käytännössä jälkipoltto perustuu siihen, että kun keho joutuu palautumaan oikealla tavalla rasittaneesta liikuntasuorituksesta, kaloreita palaa aktiivisesti myös levon aikana.

Yksilöllisen ruokaohjelman lisäksi ActiveBurn-ohjelman treenit on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaseen kalorien polttoon. Itse harjoitusmuoto eli vastusharjoittelu puolestaan suojaa niveliä, lihaksia ja kehoa rasitukselta, jotta liikkeet ovat turvallisia kaikille kehotyypeille.

Miten ActiveBurnin liikunta- ja ravinto-ohjelmat käynnistävät jälkipolton?

Jälkipoltossa keho siis polttaa kaloreita aktiivisesti silloinkin, kun olet levossa liikuntasuorituksen jälkeen. Jälkipoltto ei kuitenkaan ole samanlaista minkä tahansa harjoituksen jälkeen. ActiveBurnin kotitreenit on suunniteltu juuri jälkipolton aktivoimiseksi.

ActiveBurn-ohjelmassa yhdistetään painonpudotuksen kannalta tärkeimmät palaset, joita voit saada treenistä, ruokavaliosta ja levosta. Näistä syntyy painonpudotuksen pyhä kolminaisuus, jotka ruokkivat toisiaan ja samalla tekevät työtä tavoitteesi eteen puolestasi. Näin se käytännössä toimii.

 • Treeni rasittaa kehoa ja aktivoi jälkipolton, jonka ansiosta kaloreita palaa myös levossa.
 • Ruoka auttaa kehoa palautumaan ja tehostaa rasvan palamista.
 • Treeni ja ruoka yhdessä parantavat ja auttavat kehoa lepäämään paremmin, kun on saanut oikean määrän rasitusta ja energiaa.

Lepo taas auttaa palautumisessa, valmistaa kehoa seuraavaan treeniin, polttaa lisää kaloreita jälkipolton ansiosta sekä auttaa hormonitoiminnan tasapainon ylläpidossa.

Yhdessä nämä parantavat kehosi koostumusta sekä tekevät kehostasi koneen, joka polttaa turhaa rasvaa aktiivisesti – silloinkin, kun et tee mitään. Samalla yleinen energisyys ja mieliala paranevat, eikä kehosta lähde samalla tavalla impulsseja herkutella.

Jälkipoltto eri lajeissa

Kulutus treenin aikana

Kulutus jälkipolton aikana

kävely

Kävely jälkipoltto

Kehonpaino

Kehonpainoharjoittelu jälkipoltto

Juoksu

Juoksu jälkipoltto

Kuntosali

Kuntosali jälkipoltto

activeburn

ActiveBurn jälkipoltto

Mitä asiakkaamme sanovat ohjelmasta

Tämän kaiken saat, kun ostat ActiveBurn-ohjelman

Nainen liikuntasalissa

Tehokas liikuntaohjelma lyhyillä treeneillä

ActiveBurn-ohjelman harjoitukset on tarkoin suunniteltu painonpudotukseen ja rasvanpolton maksimointiin kehon jälkipolttoa hyödyntäen.

Ohjelma kestää 8 viikkoa. Sen aikana tehdään joka viikko kolme harjoitusta, joista kukin kestää noin 16 minuuttia. Harjoitusohjelman rasitustasot nousevat ohjelman edetessä. Tällä tavalla varmistetaan, että keho aktivoi jälkipolton, saa tarvittavaa rasitusta lihaksille ja että rasva palaa myös lepopäivinä koko kahdeksan viikon ajan. Näin keho ei myöskään päädy homeostaasiin, jossa kehitys loppuu ensimmäisten viikkojen jälkeen.

Harjoituskerrat on suunniteltu niin, että liikkeitä on tarpeeksi vähän, jotta niiden opettelemiseen ei kulu aikaa. Jokainen harjoituskerta on omalla yksittäisellä videollaan, jossa ohjaaja tekee treeniä kanssasi. Videolla näet koko ajan sen, kuinka pitkään liikettä tehdään, kuinka kauan liikkeiden välissä oleva tauko kestää sekä mikä on seuraava liike

Yksilöllinen ravinto-ohjelma ja ostoslistat

ActiveBurnin ravinto-ohjelma sisältää päiväkohtaiset ateriat, ostoslistat ja reseptit. Sisältö on pureskeltu niin hienoksi, että ohjelman toteuttaminen on kaikille helppoa. Ohjelmassa otetaan huomioon yksilöllinen lähtötilanne ja annetaan sen mukaiset ohjeet, jotta kalorien kulutus pysyy tehokkaana. Lisäksi saat ohjeet siihen, miten teet ohjelmaan sopivat valinnat silloin, kun olet reissun päällä, lounasravintolassa tai työpaikkaruokalassa.

Ruoat ja reseptit sisältävät tavallisia jokaisesta marketista ostetavia asioita. Ruoka on useimmille ihan tavallista arkiruokaa, jota myös muu perhe voi syödä. Kyseessä ei ole siis dieetti, eikä ohjelmassa karpata tai tavoitella ketoosia. Myös ruokarajoitteet ja allergiat on otettu huomioon. Jos jokin ravinto-ohjelman aineksista ei sovi sinulle, voit valita tiettyjen ruoka-aineiden välillä itsellesi sopivat.

Ateriat ovat edullisia, eikä ohjelman seuraaminen vaadi suurta rahallista panostusta. Monille käykin niin, että ohjelman seuraaminen pienentää ruokakustannuksia.
ActiveBurn-ohjelman treenivälineet, vastuskuminauhat

Kaikki tarvitsemasi treenivälineet

Ostamalla ohjelman saat ilmaiseksi mukaan vastusharjoitteluvälineet, jotka lähetetään sinulle suoraan kotiovelle ilman toimituskuluja. Välinepaketti sisältää viisi kappaletta erivahvuisia vastusnauhoja sekä käsikahvat, ovikiinnittimen, nilkkaremmit ja kantopussin. Välineet on kätevä säilyttää ja kuljettaa pussissa, eivätkä ne vie paljoa tilaa.

Vastusnauhoja käyttämällä yksittäin ja yhdessä pääset hyödyntämään treeneissä erikokoisia vastuksia. Vastusnauhoilla luotavan vastuksen määrä vaihtelee 4,5 kilon ja 45,2 kilon välillä. Voit siis vaikuttaa harjoitusten vastukseen itse, jolloin voimme taata rasituksen treeneissä koko kahdeksan viikon treeniohjelman läpi lähtötilanteestasi riippumatta.

Treenivälineiden käyttö ei vaadi reikien porausta tai mitään muuta muutosta kotiisi. Tarvitset vain oven, johon voit kiinnittää ovikiinnittimen. Välineiden käyttöön ja kiinnittämiseen löydät selkeät ohjevideot, kun kirjaudut ohjelman materiaaleihin ostamisen jälkeen.

Millaisia treenejä ohjelma sisältää?

Ohjelmassa tehdään dynaamista HIIT-vastusharjoittelua, joka on lihaskuntoharjoittelua ja korkeatehoista intervalliharjoittelua erityisillä vastuskuminauhoilla. Harjoitteissa tehdään 30–35 sekunnin pituisia liikesarjoja, jotka ärsyttävät lihaksia ja kehoa tarpeeksi, jotta kehon jälkipoltto aktivoituu.

Harjoituksissa hyödynnetään ohjelmaan sisältyviä välineitä, joilla voidaan tehdä kotona isoja lihasryhmiä rasittavia tehokkaita liikkeitä. Näin jokainen treeni jo itsessään polttaa mahdollisimman paljon kaloreita.

Treenikertoja on kolme viikossa. Muut päivät ovat lepopäiviä, jolloin jälkipoltto tekee työtä puolestasi. Yksittäiset harjoitukset sisältävät vain neljä liikettä ja kestävät noin 16 minuuttia. Jokainen liike on valittu tarkasti painonpudotustavoitteiden saavuttamiseksi.

Mitä kehossani tapahtuu ohjelman 8 viikon aikana?

Nainen tekemässä kotitreeni, liikunta kotona
viikot 1 & 2
Jälkipolton
aktivointi

Active Burn -painonpudotusohjelman tulokset perustuvat treenillä aktivoitavaan kehon jälkipolttoon.

Ensimmäisen kahden viikon aikana uudenlainen harjoittelu aktivoi kehossasi jälkipolttotoiminnon. Se auttaa kehoasi polttamaan rasvaa aina 72 tunnin ajan jokaisen treenin jälkeen.

Ohjelman alussa otetaan myös käyttöön ohjelman ruokavalio, jossa syödään rennosti ja hyvin. Ohjelmassa huomioidaan kalorien polttomäärät sekä yksilöllinen lähtötilanteesi.

Ensimmäisellä viikolla kannattaa tehdä lähtötilanteen punnitus ja vyötärön mittaus, jotta tuloksia voi seurata ohjelman edetessä.

viikot 3 & 4
progressiivinen painonpudotus

Kolmas viikko ohjelmassa alkaa uusilla harjoituksilla, jotta saadaan pidettyä painonpudotus progressiivisena.

Moni osallistuja alkaa tässä vaiheessa huomaamaan muutoksia niin puntarilla kuin vyötäröllä. Muutoksia voi huomata myös yleisessä olossa.

Treenaamisesta alkaa myös syntyä rutiinia ja on koko ajan helpompaa aloittaa treenit. Moni osallistuja alkaa raportoida selkeästi korkeampia energiatasoja ja yleisen mielialan paranemista.

Yleensä herkkuja ja ruokaa kohtaan tunnetut mielihalut vähenevät, eikä enää tulee impulsseja kaivaa suklaata tai sipsejä kaapista.

Hyvinvoivat naiset liikkumassa
Urheiluvaatteet, treenikengät
viikot 5 & 6
kehon ärsykepisteiden herätys

Viidennellä viikolla tehdään muutos harjoitusohjelmaan, jotta saadaan pidettyä kehon ärsykepisteet hereillä. 

Se tarkoittaa sitä, että keho ei pääse homeostaasiin, jossa rasvan palaminen loppuisi. Treenien muutoksella pidetään rasvanpoltto käynnissä.

Moni huomaa selkeän eron omissa voimatasoissa ja jaksamisessa. Lihakset ovat saaneet rasitusta ja vastineena ne ovat kehittyneet. Samalla ylimääräistä rasvaa on palanut. 

Syömisestä ja ruokaohjelman seuraamisesta tulee koko ajan helpompaa. Omalle keholle sopiva syöminen on löytynyt.

viikot 7 & 8
tulosten
maksimointi

Viikoilla 7 ja 8 käytetään neljättä harjoitusohjelmaa, jotta kehon jälkipoltto pysyy aktiivisena.

Moni huomaa viimeistään tässä vaiheessa, kuinka omasta kehosta on löytynyt uusi minä, joka nauttii ja kaipaa liikuntaa. Useimmille tämä on jopa pysäyttävämpi muutos kuin pudonneet kilot ja hävinneet sentit. Ruokailun suhteen moni huomaa löytäneensä tasapainon, jossa keho saa sopivissa määrin kaloreita.

Ohjelman lopussa voi tehdä loppumittauksen ja -punnituksen ja verrata tulosta lähtötilanteeseen. Samalla voi huomata eron kehittyneessä kunnossa ja omassa olossa verrattuna tilanteeseen, jossa oli ohjelman alussa.

Kotitreeni vastuskuminauhoilla

Entä mitä voi tapahtua elämässäni seuraavan 8 viikon aikana, kun käyn läpi ActiveBurn-ohjelman?

Lupauksemme

100 % tyytyväisyystakuu – tunne muutos tai saat rahasi takaisin

ActiveBurnin takana on pieni suomalainen yritys, joka perustettiin halusta auttaa ihmisiä löytämään liikkumisen ilo, muuttamaan kehonkoostumustaan ja pudottamaan niitä paljon puhuttuja kiloja.

Uskomme, että tekemällä oikeita valintoja liikuntamuotojen ja ravinnon suhteen kuka tahansa voi saavuttaa haluamansa tulokset. 

Jos et kuitenkaan ole jostain syystä tyytyväinen painonpudotusohjelmaan kokeiltuasi sitä 14 päivää, voit laittaa meille viestiä, niin palautamme kaikki rahasi.

Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huomioithan, että jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Voita treenivälineitä tai jopa 1 000 € käteistä pudottamalla painoa

Palkitsemme parhaat muutostarinat rahapalkinnoilla! Jokainen muutos ja saavutettu tavoite on palkinto itsessään. Haluamme kuitenkin antaa vielä pienen lisämotivaation ja tsempin haasteen muodossa.

 1. sija: 1 000 € käteistä rahaa + treenivälinepaketti
 2. sija: 750 € käteistä rahaa + treenivälinepaketti
 3. sija: 500 € käteistä rahaa + treenivälinepaketti


Kaikkien syksyn osallistujien kesken arvotaan myös 3 kpl treenivälinepaketteja!

Voittajat valitaan joulukuussa.

Huomioithan, että palkinnot ovat saajan veronalaista ansiotuloa, joten voittajien on ilmoitettava palkinnon arvo veroilmoituksessaan.

Mitä asiakkaamme sanovat ohjelmasta

Säästä 90 € hinnassa rajoitetun tarjouksen ajan – toimi nopeasti!

Aloita matka kohti tavoitettasi tänään
187
97 €
 • Tilaa Active Burn-painonpudotusohjelma tänään tarjoushintaan – säästät 90 €
 • Kokeile ilman riskiä, sillä saat 100 % tyytyväisyystakuun 30 päiväksi
 • Nopea ja maksuton toimitus harjoitusvälineille

Kuinka voin maksaa ohjelman?

Voit maksaa ActiveBurn-ohjelman verkkopankin kautta, maksukortilla, nettilompakolla, MobilePaylla, laskulla tai osamaksulla. Laskut ja osamaksut lähetetään Jousto-laskutuspalvelun kautta, ja laskulle saat automaattisesti 30 päivää maksuaikaa. Hyväksymme myös kaikki yleisimmät liikuntaedut (Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi).

Liikuntaedut
Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak
Verkkopankki ja maksukortit
MasterCard, Visa, OP, Nordea, Säästöpankki, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, Danskebank, Ålandsbanken, POP-pankki
Laskutus ja verkkomaksut
EntroPay, Jousto, MobilePay, Pivo

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Ruokaohjelma koostuu kotimaisten ravintosuositusten mukaisista ruoka-aineista. Ainekset ruokien valmistamiseen löytää mistä tahansa tavallisesta ruokakaupasta.

Ravinto-ohjelma on laadittu niin, että pystyt tekemään hyvät valinnat myös syödessäsi muualla kuin kotona.

Harjoittelua tehdään käsikahvallisilla vastuskuminauhoilla.

Saat tilauksen yhteydessä ilmaisen välinepaketin, johon kuuluu kuminauhoja useilla eri vastuksilla, käsikahvat, ovikiinnitin ja jalkaremmit. Paketti toimitetaan sinulle kotiovelle, jotta voit aloittaa ohjelman pikimmiten.

Löydät tarkat käyttöohjeet välineiden käyttöön ohjelman sisältä. Vastuskuminauhojen käyttö ei vaadi reikien porausta tai mitään muuta muutosta kotiisi.

Ei myydä. Emme tarjoa, myy tai suosittele mitään näistä. D-vitamiinin käyttö on Suomessa yleisesti suositeltavaa, mutta emme puhu mistään vitamiineista tai ravintolisistä tässä ohjelmassa.
Kyllä! Tämä ohjelma on suunniteltu painonpudotukseen ja tehty niin, että ylipainoinen voi siihen osallistua. Tehtävät harjoituksen onnistuvat, vaikka kehonkoostumus ei soveltuisi kuntosalitreeneihin tai kehonpainoharjoituksiin.

Kyllä! Harjoituksen sopivat hyvin uudelle treenaajalle, joka tavoittelee painonpudotusta. Treenit ovat helppoja tehdä, mutta saavat rasvan palamaan. Yksinkertaisiin liikkeisiin ohjeistetaan selkeästi videolla.

Kyllä sopii! Tämä on erityisen hyvä painonpudotuskeino, kun ikää tulee enemmän. Vastusharjoittelu on hyvin nivelystävällistä ja suojelee kehoa enemmän kuin muut harjoitusmuodot.

Ruokavalio on suunniteltu kotimaisten ravintosuositusten pohjalta sekasyöjille. Naisille ja miehille on eri ohjelmat. Ohjeita voi soveltaa itse esimerkiksi gluteenittomaksi tai kasviperäiseksi.

Ohjelma on käytössäsi niin pitkään kuin sitä tarvitset. Mukana tulevat vastusharjoitusvälineet saat omaksesi.

Kyllä voit! Otamme vastaan yleisimmät liikuntaedut sähköisinä sekä setelimuodossa. Meillä käyvät seuraavat liikuntaedut:

 • Smartum
 • EazyBreak
 • Edenred
 • ePassi

Tarkemmat ohjeet saat kassalla, kun suoritat tilausta.

Vastusharjoitusohjelmaan ja ravintosuunnitelmaan saat pääsyn tilauksen jälkeen. Sähköpostiisi tulee tieto käyttäjätunnuksista.

Harjoitusvälineet postitamme sinulle tilauksen jälkeen.

Alla olevalta videolta voit katsoa, kuinka harjoitusohjelmaan kirjaudutaan.

Kahdeksan viikon päässä odottaa täysin uusi sinä. Aloita nyt.

©2021 All Rights Reserved – Nordic Flow Movement Oy / Kotonakuntoon.fi