RAJATTU TARJOUS

Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

KOKEILE 30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUULLA - säästä 90€ hinnassa!

"Kerrankin hauska ja miellyttävä tapa pudottaa painoa"
5/5

ActiveBurn - painonpudotusohjelma!

Tavoitteena painonpudotus, mutta tuntuu ettei tiedä mistä aloittaa ja mikään aikaisempi kokeilu ei ole toiminut?

Tämä ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos haluat pudottaa vähintään 2kg painoa.

Aloita 8 viikkoa kestävä Active Burn-painonpudotusohjelma, joka aktivoi kehossasi jälkipolton ja auttaa polttamaan rasvaa myös levossa.

Uniikki ja uusi painonpudotusohjelma sisältää lyhyet ja tehokkaasti kaloreita kuluttavat treenit, jotka tehdään mukana tulevilla vastusharjoitusvälineillä oman kodin rauhassa.

Tilaamalla ohjelman saat treenivälineet (maksuton toimitus) kaupan päälle.

PUDOTA PAINOA JA KEVENNÄ OLOA

POLTA RASVAA MYÖS LEVOSSA

LYHYET JA TEHOKKAAT TREENIT

NÄKYVIÄ TULOKSIA 8 VIIKOSSA

Mitä asiakkaat sanovat tästä ohjelmasta?

5/5
Kaverit aina tyrkytti kuntosalia tai jotain dieettiä. Tämä toimi ja kiloja tippui ihan kotona treenillä ja itselle sopivalla ruokavaliolla!
Riina
5/5
Mulle ei pelkkä ruokavalio toimi vaan tarvitsen treenit mukaan. Tässä oli vihdoin mun keholle sopiva treenimuoto, jolla sain senttejä pois!
Maija
5/5
Näin viisikymppisenä ei innosta enää salille mennä ja keho ei taivu kaikkeen. Nämä treenit toimivat kuitenkin ja tulokset näkyvät 8 viikon jälkeen!
Jukka

Tästä kysymyksestä syntyi ActiveBurn - painonpudotusohjelma

"Mikä on parempi tapa pudottaa painoa kuin kehonpaino- tai kuntosaliharjoittelu?"

Pelkkä ruokavalio tai dieetti? No joillekin se toimii, mutta ei kaikille. Ja onko se tehokkain tai kestävin tapa?

Harvoin, sillä monesti dieetin kanssa käy niin, että nopeasti pudotetut kilot tulevat yhtä nopeasti takaisin ja joskus korkojen kera. Varsinkin jos dieetti on jotain erittäin äärimmäistä, kuten pelkkien keittojen syömistä tai rajaa rajusti jotain ruoka-aineita pois.

ActiveBurn-ohjelmassa seurataan treeni- ja ruokaohjelmaa, jotka molemmat tukevat tärkeää rasvanpolton ja painonpudotukseen vaikuttavaa tekijää: jälkipolttoa.

Jälkipolton aktivoimalla jokaisen meistä keho polttaa kaloreita myös lepotilassa eli silloin, kun ei tehdä mitään. Pelkkää oikeanlaista ruokavaliota noudattamalla toki saa tuloksia, mutta silloin jää jälkipolton kehoa muokkaavat vaikutukset täysin hyödyntämättä.

Sen lisäksi itse treenit on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaseen kalorien polttoon ja ruokaohjelma noudattaa yksilöllistä kulutustarvetta.

Itse harjoitusmuoto eli vastusharjoittelu suojaa niveliä, lihaksia ja kehoa rasitukselta ja liikkeet on suunniteltu niin, että ne sopivat kaikille kehotyypeille.

Parasta on, että koko ohjelman voi tehdä kotona täysin omassa rauhassa ilman muiden katseita tai hengitystä niskassa.

Sopiiko painonpudotus Active Burn-ohjelmalla sinulle?

Sopii mikäli tunnistat itsesi seuraavista:

Hyvästele epämieluisat dieetit tai liikuntarääkit ja aloita 8 viikon muutos!

Miksi Active Burn-ohjelma auttaa pudottamaan painoa tehokkaasti?

Ohjelmassa yhdistetään painonpudotuksen kannalta tärkeimmät palaset, joita voi saada treenistä, ruokavaliosta ja levosta.

Näistä syntyy painonpudotuksen pyhäkolminaisuus, jotka ruokkivat toisiaan ja samalla tekevät työtä sinun tavoitteesi puolestasi.

Odotas niin kerron enemmän…

Treeni rasittaa kehoa ja aktivoi jälkipolton, joka polttaa kaloreita myös levossa.

Ruoka auttaa kehoa palautumaan ja tehostaa rasvan palamista.

Treeni ja ruoka yhdessä parantavat ja auttavat kehoa lepäämään paremmin, kun on saanut oikean määrän rasitusta ja energiaa.

Lepo taas auttaa palautumisessa, valmistaa kehoa seuraavaan treeniin, polttaa lisää kaloreita (jälkipolton ansiosta) ja auttaa hormonitoiminnan tasapainon ylläpidossa.

Yhdessä nämä tekevät kehosta koneen joka polttaa turhaa rasvaa ja parantavat kehosi koostumusta. Samalla yleinen energisyys ja mieliala paranevat. Eikä kehosta lähde samalla tavalla impulsseja herkutella.

Miten / miksi paino putoaa Active Burn-ohjelmalla?

Tähän mallinnus siitä miten treeni auttaa polttamaan rasvaa ja ruokavalio tehostaa sitä ja uni parantaa tuloksia.

Millaiset treenit Active Burn oikein sisältää?

Ohjelmassa tehdään dynaamista HIIT-vastusharjoittelua, joka on lihaskuntoharjoittelua ja korkeatehoista intervalliharjoittelua erityisillä vastuskuminauhoilla.

Harjoitteissa tehdään lyhyitä ja keskipitkiä 8-12 toiston sarjoja, jotka ärsyttävät tarpeeksi lihaksia ja kehoa, jotta kehon jälkipoltto aktivoituu.

Harjoituksissa hyödynnetään ohjelmaan sisältyviä välineitä, joilla voidaan tehdä kotona isoja lihasryhmiä rasittavia tehokkaita liikkeitä. Näin jokainen treeni jo itsessään polttaa mahdollisimman paljon kaloreita.

Treenikertoja on kolme viikossa. Muut päivät ovat lepopäiviä, jolloin jälkipoltto tekee työtä puolestasi.

Yksittäiset harjoitukset sisältävät vain 4 liikettä ja kestävät noin 16 minuuttia. Jokainen liike on siksi valittu tarkasti painonpudotustavoitteiden saavuttamiseksi.

Active Burn-treenit ovat:

Miksi Active Burn on parempi painonpudotukseen kuin...

Tähän vertailutaulukko eri harjoitusmuotojen välillä rasvanpolton tuloksista

Mitä 8 viikon ohjelman aikana tapahtuu?

VIIKKO 1 & 2: Jälkipolton aktivointi

Active Burn-painonpudotusohjelman tulokset perustuvat treenillä aktivoitavaan kehon jälkipolttoon.

Ensimmäisen kahden viikon aikana uudenlainen harjoittelu aktivoi kehossasi tuon toiminnon ja se auttaa polttamaan rasvaa aina 72 tuntia jokaisen treenin jälkeen.

Samalla otetaan käyttöön ohjelman ruokavalio, jossa syödään rennosti ja hyvin. Ohjelmassa huomioidaan kalorien polttomäärät sekä yksilöllinen lähtötilanteesi.

Ensimmäisellä viikolla kannattaa tehdä lähtötilanteen punnitus ja vyötärön mittaus, jotta tuloksia voi seurata.

VIIKKO 3 & 4: Progressiivinen painonpudotus

Kolmas viikko ohjelmassa alkaa uusilla harjoituksilla, jotta saadaan pidettyä painonpudotus progressiivisena.

Monilla osallistujilla alkaa tässä vaiheessa näkyä muutokset vyötärön mitoissa ja puntarilla. 

Treenaamisesta alkaa myös syntyä jo rutiinia ja on koko ajan helpompaa aloittaa treenit. Moni osallistuja alkaa raportoida selkeästi korkeampia energiatasoja ja yleinen mieliala paranee.

Yleensä herkkuja ja ruokaa kohtaan tunnetut mielihalut vähenevät, eikä enää tulee impulsseja kaivaa suklaata tai sipsejä kaapista.

VIIKKO 5 & 6: Kehon ärsykepisteiden herätys

Viidennellä viikolla tehdään muutos harjoitusohjelmaan, jotta saadaan pidettyä kehon ärsykepisteet hereillä. 

Se tarkoittaa sitä, että keho ei pääse homestaasiin, jossa rasvan palaminen loppuisi vaan treenien muutoksella pidetään poltto käynnissä.

Moni huomaa selkeän eron omissa voimatasoissa ja jaksamisessa. Lihakset ovat saaneet rasitusta ja vastineena ne ovat kehittyneet. Samalla ylimääräistä rasvaa on palanut. 

Syömisestä ja ruokaohjelman seuraamisesta tulee koko ajan helpompaa ja omalle keholle sopiva syöminen on löytynyt.

VIIKKO 7 & 8: Tulosten maksimointi

Viimeiselle kahdelle viikolle vaihdetaan ohjelman neljäs harjoitusohjelma ja jälleen pidetään kehon ärsykepisteet hereillä. Näin varmistetaan, että kehon jälkipoltto pysyy aktiivisena ja kroppa tekee työtä painonpudotuksen eteen levossakin.

Moni huomaa viimeistään tässä vaiheessa kuinka omasta kehosta on löytynyt uusi minä, joka nauttii ja kaipaa liikuntaa, vaikka sitä ennen ohjelman alkua koskaan olisi voinut kuvitella. Useimmille tämä on jo jopa pysäyttävämpi muutos kuin pudonneet kilot ja hävinneet sentit.

Ruokailun suhteen moni huomaa löytäneensä tasapainon, jossa keho saa sopivissa määrin kaloreita ja silti tilaa löytyy myös arjen ja juhlan herkuille. Enää kehon impulssit eivät ohjaa mielihaluja vaan ne tulevat enemmän sinusta itsestä ja kohtuullisin määrin.

Ohjelman lopussa voi tehdä loppumittauksen ja -punnituksen ja verrata tulosta lähtötilanteeseen viikolla 1. Samalla voi myös huomata eron kehittyneessä fyysisessä kunnossa ja omassa olossa verrattuna tilanteeseen, jossa lähti mukaan ohjelmaan.

Mitä voi tapahtua seuraavan 8 viikon aikana, kun käyt läpi Active Burn-ohjelman?

Active Burn-ohjelma auttaa pudottamaan painoa, kun sille on tarve ja löytämään treenimuoto joka sopii erilaisille kehotyypeille turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Tässä vielä kaikki mitä saat Active Burn-painonpudotusohjelmasta

Active Burn-treeniohjelma

Treeniohjelma on tarkoin suunniteltu painonpudotukseen ja rasvanpolton maksimointiin kehon jälkipolttoa hyödyntäen.

Ohjelma kestää 8 viikkoa. Joka viikko tehdään kolme harjoitusta. Yksi harjoitus kestää noin 16 minuuttia.

Harjoitusohjelman rasitustasot nousevat ohjelman edetessä ja treeniliikkeet vaihtuvat kahden viikon välein.

Tällä tavalla varmistetaan, että keho aktivoi jälkipolton, saa tarvittavaa rasitusta lihaksille ja, että rasva palaa myös lepopäivinä koko 8 viikon ajan. Eikä keho päädy homeostaasiin, missä kehitys loppuisi ensimmäisten viikkojen jälkeen.

Harjoituskerrat on suunniteltu niin, että liikkeitä on tarpeeksi vähän, jotta niiden opettelemiseen ei kulu aikaa vaan yksi harjoituskerta kestää suunnitellun ajan.

Jokainen harjoituskerta on omalla yksittäisellä videolla, jota seuraamalla näe ohjaajan tekemässä treeniä kanssasi. Videolla näet jatkuvasti kuinka pitkään liikettä tehdään, kuinka kauan liikkeiden välissä oleva tauko kestää ja mikä on seuraava liike.

Tähän kuva

Active Burn-treenivälineet

Ohjelman mukana  saat vastusharjoitteluvälineet, jotka lähetetään sinulle PostNordin toimittamana.

Välinepaketti sisältää 5 kpl eri vahvuisia vastusnauhoja, käsikahvat, ovikiinnittimen, nilkkaremmit ja kantopussin. Välineet on kätevä säilyttää ja kuljettaa pussissa, eivätkä ne vie paljoa tilaa.

Vastusnauhoja käyttämällä yksittäin ja yhdessä saa eri suuruisen vastuksen: 4,5 kg – 45,2 kg, mikä takaa tarvittavan rasituksen läpi 8 viikon treeniohjelman riippumatta lähtötilanteestasi.

Treenivälineiden käyttö ei vaadi reikien porausta tai mitään muuta muutosta kotiisi. Tarvitset vain oven, johon voit kiinnittää ovikiinnitimen.

Välineiden käyttöön ja kiinnittämiseen löydät selkeät ohjevideot, kun kirjaudut ohjelman materiaaleihin.

Active Burn-ravinto-ohjelma

Ravinto-ohjelma on “seuraa vain perässä”-ohjelma, joka sisältää päiväkohtaiset ateriat, ostoslistat ja reseptit. Sisältö on pureskeltu niin helpoksi kuin mahdollista, jotta ohjelman toteuttaminen ei jäisi mistään kiinni.

Ohjelmassa otetaan huomioon yksilöllinen lähtötilanne ja annetaan sen mukaiset ohjeet, jotta kalorien kulutus pysyy tehokkaana painonpudotus mielessä pitäen.

Lisäksi saat ohjeet miten teet ohjelmaan sopivat valinnat, kun olet reissun päällä, lounasravintolassa tai työpaikkaruokalassa. 

Ruuat ja reseptit sisältävät tavallisia jokaisesta marketista ostetavia asioita ja ruoka on useimmille ihan tavallista arkiruokaa, jota koko perhe tai puoliso voi syödä samalla. 

Kyseessä ei ole siis dieetti, eikä ohjelmassa karpata tai tavoitella ketoosia (ketodieetti).

Ruokajarjoitteet ja allergiat on otettu huomioon ja voit valita tiettyjen ruoka-aineiden välillä itsellesi sopivat, jos jokin ei sinulle sovi.

Ateriat ovat myös lompakkoystävällisiä, eikä ohjelman seuraaminen vaadi suurta rahallista panostusta. Monille käy niin, että ohjelman seuraaminen pienentää ruokaostoksiin menevää rahasummaa.

Tähän kuva

5/5

Palautteita asiakkailta, jotka normaalisti eivät anna palautteita!

Tunne ero kehossasi tai saat rahat takaisin!

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen painonpudotusohjelmaan kokeiltuasi sitä 14 päivää, voit laittaa meille viestiä ja palautamme kaikki rahasi.

Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

(jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi)

Näin voit maksaa ohjelman

Liikuntaedut

Voit maksaa kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla (mobiilissa, verkkomaksuna tai paperisina liikuntaseteleinä): Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi.

Verkkopankki ja maksukortit

Voit maksaa kaikkien yleisimpien suomalaisten verkkopankkien kautta sekä Visa ja Mastercard-maksukorteilla.

Lasku ja osamaksu

Voit maksaa laskulla tai osamaksulla Jousto-laskutuspalvelun kautta. Laskulla saat automaattisesti 30 päivää maksuaikaa.

Lompakkopalvelut

Voit maksaa MobilePay, Masterpass, Pivo tai Siirto – palvelujen avulla suoraan puhelimeltasi.

Voita 1000€ pudottamalla painoa!

Palkitsemme parhaat muutostarinat rahapalkinnoilla! Jokainen muutos ja saavutettu tavoite on palkinto itsessään. Haluamme antaa vielä pienen lisämotivaation ja tsempin haasteen muodossa.

  1. sija: 1000€ käteistä rahaa + treenivälinepaketti
  2. sija: 750€ käteistä rahaa + treenivälinepaketti
  3. sija: 500€ käteistä rahaa + treenivälinepaketti


+ Kaikkien syksyn osallistujien kesken arvotaan 3kpl treenivälinepaketteja!

Voittajat valitaan joulukuussa!

Huomioithan, että palkinnot ovat saajan veronalaista ansiotuloa, joten voittajien on ilmoitettava palkinnon arvo veroilmoituksessaan.

Lähde mukaan ja aloita matka kohti tavoitettasi!

PUDOTA PAINOA JA KEVENNÄ OLOA

POLTA RASVAA MYÖS LEVOSSA

LYHYET JA TEHOKKAAT TREENIT

NÄKYVIÄ TULOKSIA 8 VIIKOSSA

Säästä 90€ hinnassa rajoitetun tarjouksen ajan (jos toimit nopeasti)

Aloita matka kohti tavoitettasi tänään!
187
97 €
  • Tilaa Active Burn-painonpudotusohjelma tänään tarjoushintaan ja säästät 90€
  • Kokeile ilman riskiä, sillä saat 100 % tyytyväisyystakuun 30 päiväksi
  • Nopea ja maksuton toimitus harjoitusvälineille - toimituksen hoitaa PostNord

Mitä Active Burn - painonpudotusohjelma sisältää?

Mitä asiakkaamme sanovat tästä ohjelmasta

5/5
Todellakin hintansa arvoinen ohjelma! Lähti 5,2 kiloa ylimääräistä ja säästän pelkästään kuntosalin kuukausimaksuissa tämän avulla 600 euroa vuodessa.
Sarita
5/5
Erittäin mukava ja toimiva tapa pudottaa painoa, ainakin minulle. En välitä kuntosaleista, joten kotona treenaaminen tuntui hyvältä. Lähti 4.4kg tuon 8 viikon aikana.
Raija
5/5
Kiitos ohjelmasta! Sitä oli helppo seurata ja mukana tulevat välineet ovat hyvät, laatu on kohdillaan. Minulle tämä oli hyvä sijoitus ja sain rahoille vastinetta!
Anita

Kuka on kehittänyt Active Burn-ohjelman?

Me olemme pieni suomalainen yritys, joka perustettiin halusta auttaa ihmisiä löytämään liikkumisen ilon, muuttamaan kehonkoostumustaan ja pudottamaan niitä paljon puhuttuja kiloja.

Toisin kuin monet muut yritykset, emme halua tuoda itseämme esille vaan mieluummin keskitymme palvelemaan asiakkaitamme ja nostamaan heidän onnistumisiamme.

Uskomme, että tekemällä oikeita valintoja liikuntamuotojen ja ravinnon suhteen kuka tahansa voi saavuttaa haluamansa tulokset. Ilman, että tarvitsee rääkätä itseä, tehdä epämiellyttäviä asioita tai kituutella todella rajoitetun ruokavalion kanssa.

– Kotonakuntoon – tiimi

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia ohjelmasta

Ruokaohjelma koostuu kotimaisten ravintosuositusten mukaisista ruoka-aineista ja tarvikkeet löytää mistä tahansa ruokakaupasta ruokien valmistamiseen.

Ravinohjelma on laadittu niin, että pystyt tekemään hyvät valinnat myös syödessäsi muualla kuin kotona. Ja ei tarvitse syödä pelkästään ravintolan raastepöydästä vaan saat kyllä tarpeeksi täyttävää ruokaa.

 

Harjoittelua tehdään käsikahvallisilla vastuskuminauhoilla.

Välinepakettiin kuuluu kuminauhat (useita eri vastuksia) käsikahvat, ovikiinnittimen ja jalkaremmit.

Nämä välineet sisältyvät ohjelmaan ja postitamme ne osallistumisen jälkeen sinulle.

Löydät tarkat käyttöohjeet välineiden käyttöön ohjelman sisältä. 

Käyttö ei vaadi reikien porausta tai mitään muuta muutosta kotiisi.

Ei myydä. Emme tarjoa, myy tai suosittele mitään näistä. D-vitamiinin käyttö on Suomessa yleisesti suositeltavaa, mutta emme puhu mistään vitamiineista tai ravintolisistä tässä ohjelmassa.
Kyllä! Tämä ohjelma on suunniteltu painonpudotukseen ja tehty niin, että ylipainoinen voi siihen osallistua. Tehtävät harjoituksen onnistuvat, vaikka kehonkoostumus ei soveltuisi kuntosalitreeneihin tai kehonpainoharjoituksiin.

Kyllä! Harjoituksen sopivat hyvin uudelle treenaajalle, joka tavoittelee painonpudotusta.

Treenit ovat helppoja tehdä, mutta saavat rasvan palamaan.

Kyllä sopii! Tämä on erityisen hyvä painonpudotuskeino, kun ikää tulee enemmän.

Vastusharjoittelu on hyvin nivelystävällistä ja suojelee kehoa enemmän kuin muut harjoitusmuodot.

Ruokavalio on suunniteltu kotimaisten ravintosuositusten pohjalta sekasyöjille. 

Ohjeita voi soveltaa itse esimerkiksi gluteenittomaksi tai kasviperäiseksi.

Ohjelma on käytössäsi niin pitkään kuin sitä tarvitset. Mukana tulevat vastyúsharjoitusvälineet saat omaksesi.

Kyllä voit! Otamme vastaan yleisimmät liikuntaedut sähköisinä sekä setelimuodossa:

  • Smartum
  • EazyBreak
  • Edenred
  • ePassi

 

Tarkemmat ohjeet saat kassalla, kun suoritat tilausta.

Vastusharjoitusohjelmaan ja ravintosuunnitelmaan saat pääsyn tilauksen jälkeen. Sähköpostiisi tulee tieto käyttäjätunnuksista.

Harjoitusvälineet postitamme sinulle tilauksen jälkeen.

Alla olevalla videolla voit katsoa kuinka harjoitusohjelmaan kirjaudutaan:

5/5

Lisää palautteita asiakkailta, jotka normaalisti eivät anna palautteita!

1. TEE VASTUSHARJOITUS 3 kertaa viikossa harjoitusohjelman mukaan

2. VastusTreeni aktivoi 72h kestävän kalorien jälkipolton

3. Jälkipolton ansiosta Poltat rasvaa myös lepopäivinä, läpi viikon

4. Nopeutat painonpudotusta syömällä valmiin ravinto-ohjelman mukaan

5. Koet ja näet muutoksen 8 viikossa - ilman, että tarvitsee kärsiä kurnivasta vatsasta!

©2021 All Rights Reserved – Nordic Flow Movement Oy / Kotonakuntoon.fi