pv
h
min
s

AquaGym

yksi vÀline, 46 kuntosalin liikettÀ kotonasi

AquaGymillĂ€ teet jopa 46 kuntosaliliikettĂ€ kotonasi – vielĂ€ tehokkaammin kuin kuntosalilla.

Mukaan saat 10 viikkoa kestÀvÀn valmiin ammattilaisen suunnitteleman treeniohjelman.

Koe mullistava tapa treenata veden vastuksella

Koe kÀtevin tapa tehdÀ kuntosalitreeni AquaGymin innovatiivisen vastuksen avulla! VedellÀ tÀytettÀvÀ AquaGym hyödyntÀÀ veden muuttuvaa vastusta, mikÀ haastaa lihaksiasi aivan uudella tavalla.

VedellÀ tÀytettÀvÀ paino mukautuu voimatasoosi, joten voit sÀÀtÀÀ painon mÀÀrÀÀ juuri sinulle sopivaksi.

TeitpÀ sitten kyykkyjÀ, maastavetoja tai pystypunnerruksia, liikkeessÀ oleva vesi luo epÀvakaan kuorman, joka pakottaa keskivartalon lihakset ja tukilihakset työskentelemÀÀn entistÀ intensiivisemmin. TÀmÀ tarkoittaa, ettÀ voit tehdÀ koko kropan treenin pelkÀstÀÀn yhdellÀ vÀlineellÀ.

Koska AquaGym laittaa lihakset töihin nÀin erityisellÀ tavalla, saat tehtyÀ koko kropan tehokkaan treenin kevyemmÀllÀ painolla ja vain yhdellÀ vÀlineellÀ.

HeitÀ hyvÀstit monimutkaisille kuntosalilaitteille ja painaville punteille ja valitse monipuolinen, helposti liikuteltava ratkaisu.

SĂ€ilytĂ€ tyhjĂ€nĂ€ pienessĂ€ tilassa; tĂ€ytĂ€ ja kĂ€ytĂ€ kotona, mökillĂ€ ja matkalla – tai siellĂ€ missĂ€ ikinĂ€ tarvitset.

NĂ€in AquaGym korvaa kuntosalisi

1 vÀline, 46 erilaista liikettÀ

Toisin kuin esimerkiksi tavallisia puntteja, AquaGymia voi kÀyttÀÀ monipuolisesti painona useilla eri kehonosilla. Voit kÀyttÀÀ sitÀ hartioilla, lantion pÀÀllÀ, kÀsivarsilla tai kantamalla sitÀ kahvoista. 

TÀstÀ syystÀ vÀline sopii painoksi hyvin monipuolisesti eri liikkeisiin. VÀlineellÀ onnistut tekemÀÀn kotona helposti kaikki kuntosalin suosituimmat liikkeet, kuten lantionnostot, maastavedot, kyykyt, hauiskÀÀnnöt ja pystypunnerrukset.

Tehokkaampi treeni kuin perinteisillÀ painoilla

Miksi vedellÀ tÀytetty paino on perinteistÀ painoa parempi?

AquaGym on vain osittain tÀytetty vedellÀ, jotta vesi pÀÀsee liikkumaan painon sisÀllÀ. Liikkuva vesi tekee painosta aktiivisen ja muuttuvan, jolloin lihakset joutuvat työskentelemÀÀn kovempaa pitÀÀkseen liikkeen hallittuna.

Erityisesti keskivartalo saa AquaGymillÀ tehokasta treeniÀ, sillÀ treenasitpa mitÀ kehonosaa tahansa, keskivartalosi joutuu työskentelemÀÀn ekstrapaljon pitÀÀkseen kehon vakaana.

Turvallinen sinulle ja kodillesi

AquaGym on nivelystÀvÀllinen vaihtoehto perinteisille painoille, sillÀ veden liike pehmentÀÀ liikeratoja ja nÀin vÀhentÀÀ rasitusta nivelissÀ.

LisĂ€ksi vĂ€linettĂ€ on turvallista kĂ€yttÀÀ kotona – toisin kuin tavalliset kĂ€sipainot, AquaGym ei aiheuta kolhuja lattiaan tai satuta varpaita, jos se sattuu putoamaan.

VÀline on tyhjÀnÀ kevyt ja pienessÀ tilassa helposti sÀilytettÀvÀ, tÀytettynÀ taas pehmeÀ ja joustava.

TÀmÀ kaikki pakettiin kuuluu

Ei pelkkÀ vÀline, vaan myös 10 viikkoa valmiita treenejÀ

10 viikon tehokkaalla kotitreeniohjelmalla parannat koko kehon lihaskuntoa helposti ja monipuolisesti, kÀyttÀen ainoana vÀlineenÀ AquaGymiÀ.

Ohjelma sisĂ€ltÀÀ kaikki kuntosalilta tutut suosituimmat liikkeet. Jokainen treeni koostuu viidestĂ€ erilaisesta liikkeestĂ€, jotka yhdessĂ€ kehittĂ€vĂ€t voimaa, kestĂ€vyyttĂ€ ja tasapainoa – ja samalla pitĂ€vĂ€t harjoittelun mielenkiintoisena.

TÀmÀ ohjelma sopii kaikentasoisille treenaajille ja tarjoaa tuloksia, jotka tuntuvat ja nÀkyvÀt!

TĂ€llainen treeniohjelma on

10 viikkoa, 3 treeniÀ viikossa

Tee AquaGymin kanssa kolme n. 30-minuuttista treeniÀ viikossa kymmenen viikon ajan

Seuraa videon perÀssÀ

Tee treenit puhelimella, tietokoneella tai tabletilla seuraamalla videoituja ohjeita

Paranna koko kehon lihaskuntoa

AquaGym-ohjelmalla saat monipuolisia koko kehon lihaksia kehittÀviÀ treenejÀ

Tilaa ilman riskiÀ: meillÀ on 100% tulostakuu

Haluamme ennen kaikkea, ettÀ olet tÀhÀn ohjelmaan ja vÀlineeseen tyytyvÀinen.

Siksi voit tilata tÀmÀn paketin riskittÀ 100% tulostakuun turvin.

Jos et saa ohjelmalla tuloksia, voit postittaa vĂ€lineen meille takaisin ja palautamme kaikki rahasi – ilman kysymyksiĂ€.

"TÀÀ on aivan huippu vĂ€lineđŸ‘đŸœ TĂ€llĂ€ teen kesĂ€sin mökillĂ€ treenit kun ei pÀÀse salille. Kiitos."
– Mikael

“Uskalsin viimein aloittaa kuntoilun tĂ€mĂ€n qguagymin avulla. Olen jo 62w ja kuntosalille minua ei enÀÀ saa. TĂ€mĂ€ on sellainen paino mitĂ€ ei pelota kĂ€yttÀÀ, ei satu eikĂ€ haittaa jos putoaa.”
– Leena

“Tosi jees vĂ€line ja ohjelma. Sain kotona ihan samanlaisen treenin kuin salilla olisin tehnyt. Iso suositus đŸ’ȘđŸœâ€
– Miikka

“Ihan huikeita tuloksia tullut tĂ€llĂ€. Kunnon treenejĂ€ kyllĂ€. Suosittelen kokeilemaan.”
– Valtteri

“Olen tykĂ€nnyt tĂ€stĂ€ AquagymistĂ€ 🙂 “Pienikin” paino riittÀÀ pitkĂ€lle. Ohjelmassa tosi hyvĂ€t ohjeet, sujui myös liikkeet jotka ei ollut ennestÀÀn tuttuja. 😍”
– Karoliina

“KiitĂ€n ettĂ€ tĂ€ssĂ€ tuli ohjelma mukana! En olisi itse osannut koostaa sellaista, nyt piti vain seurata videon perĂ€ssĂ€! Tosi kĂ€tevĂ€ kokonaisuus!”
– Pipa

“Oon nyt pari viikkoa treenannut tĂ€llĂ€ kotona kuntoon aqua gymilla ja voin suositella. Irtisanoin salijĂ€senyyden parin treenin jĂ€lkeen kun olin havainnut hyvĂ€ksi. Ei turhaan kannattanut maksaa kuukausimaksua salille kun tĂ€llĂ€ saan saman treenin.”
– Martti

Ei kuukausimaksuja

Ilmainen toimitus

100% tulostakuu

ALE: -53 %

AquaGym

-kotikuntosali & treeni­ohjelma

Tuo kuntosali kotiisi – ilman kuukausimaksuja, aukioloaikoja tai ruuhkapiikkejĂ€!

AquaGym-vÀlineellÀ ja 10 viikon treeniohjelmalla teet kuntosalitasoisen treenin kotonasi. Tilaa nyt ja saat paketin tarjoushintaan!

79 €

norm. 169 €

ALE sÀÀstĂ€ 90 € (-53%)​

Tuotteen toimitus on sinulle tÀysin ilmaista.

Saat pÀÀsyn treeniohjelmaan vĂ€littömĂ€sti tilaamisen jĂ€lkeen. VĂ€line postitetaan sinulle pikimmiten, viimeistÀÀn seuraavana arkipĂ€ivĂ€nĂ€. Paketti laitetaan matkaan varastoltamme Tuusulasta, ja paikkakunnasta riippuen se toimitetaan sinulle 2–5 arkipĂ€ivĂ€ssĂ€.

AquaGym-kotikuntosaliin kuuluu:

  • 10 viikon valmis treeniohjelma, jossa treenataan 3 kertaa viikossa ja 30 minuuttia kerralla
  • Treenivideot, joiden perĂ€ssĂ€ treenit teet. Saat myös ohjeet jokaiselle liikkeelle.
  • TreenivĂ€line (AquaGym) ja pumppu kaupan pÀÀlle
  • Ilmainen toimitus
  • 100% tulostakuu
  • Treeniohjelma ja vĂ€line omaksi – suorita ohjelma silloin kuin haluat ja toista niin usein kuin haluat
  • Ei kuukausimaksuja tai piilokuluja

TÀmÀn ohjelman voit myös maksaa liikuntaeduilla!

HyvÀksymme maksuvÀlineiksi Epassin, Smartumin ja Edenredin. 

Jos haluat maksaa vain osan summasta liikuntaeduilla, ota asiakaspalveluumme yhteyttÀ klikkaamalla oikean alakulman sinistÀ chat-puhekuplaa.

Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak

JÀikö vielÀ kysyttÀvÀÀ?

AquaGym on monipuolinen vĂ€line, joka sopii moneen kĂ€yttöön. AquaGymistĂ€ hyödyt esimerkiksi…

  • SinĂ€, joka haluat kokonaisvaltaisen kuntosalitreenin kotona. Ei sÀÀvarausta, ei aukioloaikoja, ei salimatkoja, ei kuukausimaksuja, ei muiden katseita selĂ€ssĂ€. Treenaa siellĂ€ ja silloin kun haluat!
  • SinĂ€, joka haluat kuntouttaa loukkaantumisia. AquaGym on hyvĂ€ vĂ€line myös kuntouttamiseen, sillĂ€ se on hellĂ€varainen ja aktivoi tukilihaksia tehokkaasti.
  • SinĂ€, joka kĂ€yt aktiivisesti salilla, mutta haluat yllĂ€pitÀÀ salirutiinia myös reissussa. VĂ€line on helppo sĂ€ilyttÀÀ ja pakata mukaan, joten voit ottaa treenit mukaan vaikka työpaikalle, kesĂ€mökille tai lomalle.
  • SinĂ€, joka et ole ikinĂ€ kĂ€ynyt kuntosalilla. AquaGym on hyvin turvallinen vĂ€line, jolla et vahingoita itseĂ€si. Treenivideoiden perĂ€ssĂ€ voit myös rauhassa opetella tekemÀÀn liikkeet oikein.
  • SinĂ€, joka olet tĂ€ysi aloittelija. Valmiin treeniohjelman avulla sinun ei tarvitse tietÀÀ, mitĂ€ liikkeitĂ€ tehdĂ€ tai millaisia treenien tulisi olla. Olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi!
  • Sinulle, joka olet huolissasi nivelistĂ€si. Tavallinen salitreeni voi olla todella rankkaa nivelille – varsinkin, jos niissĂ€ on kipuja jo valmiiksi. AquaGym on hellĂ€varainen ja nivelystĂ€vĂ€llinen vaihtoehto kuntosalitreenille.
  • SinĂ€, joka haluat kehittyĂ€ treenillĂ€si. Saat vĂ€lineen ja ohjelman itsellesi ikuisesti, eli voit toistaa treenit niin usein kuin haluat. SÀÀtĂ€mĂ€llĂ€ veden mÀÀrÀÀ AquaGymin sisĂ€llĂ€ voit lisĂ€tĂ€ painoa treeniin kehityksesi mukana. 

Paketissa mukana oleva treeniohjelma on ikuisesti tallessa digitaalisella kurssialustallamme. Saat vÀlittömÀsti tilaamisen jÀlkeen pÀÀsyn kurssialustalle, jonne kirjaudut ostotapahtuman yhteydessÀ luomillasi tunnuksilla. Kurssialusta on selainpohjainen, ja pÀÀset kirjautumaan sinne kÀnnykÀllÀ, tabletilla tai tietokoneella. Voit myös ladata sovelluksemme puhelimeesi.

Ohjelman sisÀltÀ löydÀt heti kaikki treenivideot jaoteltuna omille pÀivilleen. TreenipÀiviÀ on kolme viikossa, mutta voit itse pÀÀttÀÀ, minÀ pÀivinÀ ja kellonaikoina treenaat.

Treenin jÀlkeen voit merkitÀ treenin suoritetuksi, jolloin pÀÀset kÀtevÀsti hyppÀÀmÀÀn suoraan seuraavaan treeniin seuraavana treenipÀivÀnÀ. NÀin voit myös seurata edistymistÀsi.

Tunnustesi voimassaoloa ei ole rajattu ajalla, joten saat ohjelman materiaalit kÀyttöösi ikuisesti. Voit siis toistaa ohjelman niin usein kuin haluat!

AquaGymiin mahtuu 15 kg edestÀ vettÀ, mutta jotta vesi pÀÀsee liikkumaan painon sisÀllÀ, suosittelemme tÀyttÀmÀÀn vettÀ maksimissaan 10 kg tÀyttöviivaan asti. Voit pitÀÀ painon myös niin kevyenÀ kuin haluat ja tÀyttÀÀ silloin painoon enemmÀn ilmaa kuin vettÀ.

Jos olet jo kÀynyt kuntosalilla jonkin verran, saatat pohtia, onko 10 kg sinulle liian pieni paino?

Asiantuntijat arvioivat, ettĂ€ AquaGymin veden dynaaminen paino voi vastata jopa 1,5–2 kertaa perinteisten staattisten painojen vaikutusta. TĂ€mĂ€ tarkoittaa, ettĂ€ 10 kg veden kanssa treenaaminen voi tuntua samalta kuin harjoittelu 15–20 kg perinteisillĂ€ painoilla. TĂ€mĂ€ johtuu siitĂ€, ettĂ€ vesi luo “elĂ€vĂ€n painon”, joka lisÀÀ epĂ€vakautta ja vaatii kehon jatkuvaa mukautumista liikkeeseen, jolloin treeni on tehokkaampaa myös pienemmĂ€llĂ€ painolla.

AquaGym-paketin mukana saat AquaGym-vÀlineen ja pumpun.

AquaGym tÀytetÀÀn pumppaamalla sinne ensin hieman ilmaa, minkÀ jÀlkeen lisÀtÀÀn vesi. Voit lisÀtÀ vettÀ haluamasi mÀÀrÀn kÀyttÀen apuna vÀlineen sivussa olevia tÀyttöviivoja (5 kg ja 10 kg). Veden lisÀÀminen onnistuu helpoiten kÀsisuihkulla. Viimeiseksi vÀline vielÀ tÀytetÀÀn uudestaan ilmalla pumpun avulla, jotta AquaGym on kiinteÀ ja kimmoisa.

VÀlineen tÀyttÀminen ja tyhjentÀminen on helppoa. Saat treeniohjelman mukana yksinkertaiset video-ohjeet AquaGymin tÀyttÀmiseen.

Paketin tilaamisesta ei koidu sinulle mitÀÀn posti- tai lisĂ€kuluja. 🙂

VĂ€line lĂ€hetetÀÀn sinulle pikimmiten tilauksen jĂ€lkeen, yleensĂ€ viimeistÀÀn seuraavana arkipĂ€ivĂ€nĂ€. Paketin toimitus varastoltamme Tuusulasta kestÀÀ n. 2–5 arkipĂ€ivÀÀ.

Voit myös maksaa tÀmÀn ohjelman liikuntaeduilla!

HyvÀksymme maksuvÀlineiksi Epassin, Smartumin ja Edenredin.

Jos haluat maksaa vain osan summasta liikuntaeduilla, ole yhteydessÀ asiakaspalveluumme klikkaamalla nÀytön oikean alakulman sinistÀ chat-puhekuplaa.

TiedĂ€mme mitĂ€ ajattelet. Ilmainen toimitus, vĂ€line kaupan pÀÀlle, ikuinen kĂ€yttöoikeus, huippuluokan asiakaspalvelu, 100% tulostakuu ja mahdollisuus maksaa liikuntaeduilla – tĂ€ssĂ€ tĂ€ytyy olla koira haudattuna!

Voin taata, ettĂ€ ei ole. 🙂 Olen Markus, tuossa “MitĂ€ pakettiin kuuluu” -videolla puhunut mies. Saanen esitellĂ€ itseni nyt hieman paremmin: olen entinen lentopalloilija, aktiivinen liikkuja ja AquaGym-ohjelman suunnitelleen yrityksen Kotonakuntoon.fi perustaja.

Perustin Kotona kuntoon -verkkokaupan liikekumppaneideni kanssa vuonna 2020 vastaamaan kasvaneeseen tarpeeseen kuntoilla kotona.

Yrityksemme perusajatus on hyvin selkeÀ: haluamme tehdÀ liikunnasta juuri niin yksinkertaista kuin sen tavalliselle ihmiselle pitÀisikin olla. Siksi kotitreeniohjelmiimme kuuluu aina valmiiksi suunniteltu ohjelma ja ikuinen pÀÀsyoikeus treenimateriaaleihin sekÀ vÀline kaupan pÀÀlle, mikÀli treeneissÀ kÀytetÀÀn vÀlinettÀ.

MeillĂ€ on jo 50 000 tyytyvĂ€istĂ€ asiakasta Suomessa, jotka ovat löytĂ€neet liikunnan ilon kotoa kĂ€sin. Toivottavasti sinĂ€ olet pian yksi heistĂ€. ❀đŸ’ȘđŸœ

Tervetuloa mukaan!

Treeniterkuin,
Markus
Kotonakuntoon.fi perustaja

Jos mieleesi herÀsi kysymyksiÀ joihin emme tÀllÀ sivulla vastanneet, klikkaa oikean alakulman sinistÀ chat-puhekuplaa, niin jutellaan asiasta! Jos emme ole tÀllÀ hetkellÀ paikalla, voit jÀttÀÀ viestin chatin kautta ja palaamme sinulle sÀhköpostitse asiaan pikimmiten.

ALE: SÀÀstĂ€ 90€!

pv
h
min
s
Salli ilmoitukset KyllÀ kiitos Ei kiitos