Kuukauden onnistuja: Maarit

Heinäkuun onnistuja Maarit suoritti ensimmäisten joukossa uuden seinäpilatesohjelman! Hän osti ohjelman heti, kun se tuli saataville ja aikoo nyt jatkaa seinäpilateksen jatko-ohjelman parissa.

Maarit suoritti ensimmäisten joukossa seinäpilatesohjelman loppuun – tällaisia tuloksia hän sai

“Olen Maarit ja yksi heistä, joka odotti seinäpilatesohjelmaanne innolla. Muistaakseni kysyinkin siitä joskus alkuvuodesta, että olisiko sellainen lähiaikoina tulossa. Sitten kun seinäpilatesohjelma julkaistiin vähän yli kuukausi sitten, ostin ohjelman samantien.

Tässä parasta oli se, että kun oston oli tehnyt, pääsi treenaamaan heti kun välineitä ei tarvittu. Treenimatto minulta löytyi jo kotoa ja sekään ei olisi ollut pakollinen, mutta itse tykkäsin pienestä pehmusteesta.

Olin tehnyt jo aiemmin pilatesta teidän muilla pilatesohjelmilla, mutta tästä nousi uusi suosikkini. Pilates siis lajina oli jo tuttu, mutta oli kiva päästä kokeilemaan somessa paljon hehkutettua seinäpilatesta. Seinästä sai oman lisähaasteensa eli treenit tuntuivat tehokkaammilta. Oli myös jotenkin turvallisempi lähteä tekemään joitakin liikkeitä, kun seinä oli tukena. Oma tasapainoni ei nimittäin ole se paras mahdollinen.

Ohjelmaa oli helppo ja miellyttävä seurata, ja ohjeet olivat selkeät. Jokaisesta treenistä jäi tosi hyvä mieli. Huomasin, että oma keskikroppani vahvistui ja pakarat kiinteytyivät! Olen itse tyytyväinen tuloksiini ja suosittelin tätä myös jo ystävättärilleni. Kannustan siis muitakin kokeilemaan! Seuraavaksi aion aloittaa seinäpilateksen jatko-ohjelman.”

Onnistujan vinkki

Kokeile pilateksen eri muotoja!

“Tämä oli tosiaan jo kolmas pilatesohjelmani teiltä, ja tästä tuli ehdottomasti suosikkini. Tykkäsin kyllä aiemmistakin, mutta kiva kun on erilaisia vaihtoehtoja. Pilates tuntuu olevan ainakin omassa ystäväpiirissäni vähän ennakkoluuloja herättävä treenimuoto, mutta olen ystäviänikin kannustanut kokeilemaan eri pilatesmuotoja. Kaikki muodot eivät ehkä sovi kaikille, mutta kun eri vaihtoehtoja on useampia, voi se oma suosikki olla ihan joku muu kuin toisella.

Jos et aiemmin ole innostunut pilateksesta, kannattaa kokeilla seinäpilatesta! Se oli minusta inspiroivaa ja motivoivaa, se siis sopi minulle parhaiten. Ja jos seinäpilates ei olekaan juuri sinun juttusi, voi joku muu pilatesmuoto olla.”

Seinäpilates muokkaa vartaloa tehokkaasti

Seinäpilates on hyvin aloittelijaystävällinen ohjelma, johon et tarvise välineitä! Pelkkä seinä riittää ja samalla saat pilateksen tehon sekä stressiä laskevan vaikutuksen.

  • Tuloksia vain neljässä viikossa
  • Parannat tasapainoa ja vartalon hallintaa
  • Lasket stressiä
  • Poltat rasvaa

Seinäpilates on ollut kaikkien aikojen kysytyin treeniohjelmamme, eikä suotta! Maarit suoritti ohjelman ensimmäisten joukossa ja oli tyytyväinen tuloksiinsa. Kokeile sinäkin!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Saattaisit pitää näistä kotipilatesohjelmista

Haluatko polttaa rasvaa tehokkaasti? Kokeile näitä ilmaisia 4-minuutin rasvanpolttotreenejä

Jos haluat polttaa rasvaa, kokeile tätä ilmaista harjoitusohjelmaa – 

Nämä 4 minuutin treenit polttavat tehokkaammin rasvaa kuin 30 minuutin juoksulenkit!

Kaiken lisäksi treenit aktivoivat jälkipolton, rasva palaa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen.

 

Lue lisää artikkeleita

Salli ilmoitukset Kyllä kiitos Ei kiitos